• » Inici
 • » Nota legal

Institut Universitari d'Estudis Europeus

Nota legal

El lloc web - propietat i continguts

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, sons, bases de dades, codis i qualsevol altre material són propietat de l’Institut Universitari d’Estudis Europeus (IUEE), amb el CIF Q 5856217D, i amb seu social al Edifici E-1 Campus Universitat Autonoma de Barcelona, 08193, Bellaterra, Barcelona, o de tercers que hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts a l'Institut. Tot aquest material està a l'empara de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual. L'accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

 1. Queda prohibida la reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb el contingut d'aquestes pàgines web, que necessitarà sempre l'autorització expressa de l’IUEE.
 2. L'IUEE no es responsabilitza de la mala utilització dels continguts d'aquestes pàgines web per part de l'usuari.
 3. L'IUEE no es responsabilitza de qualsevol informació no continguda en aquestes pàgines web i, per tant, no elaborada directament i sota el control de l'IUEE o no publicada amb el seu nom. Concretament, l'IUEE no respon del contingut i la informació de les pàgines web de terceres persones connectades per enllaços (links) amb les pàgines web de l'IUEE.
 4. L'IUEE es reserva el dret d'actualitzar els continguts d'aquestes pàgines web quan vulgui, i també d'eliminar-los i de limitar-hi o impedir-hi l'accés, de manera temporal o definitiva.
 5. L'IUEE no s'obliga a controlar les informacions i les opinions que els usuaris transmetin per mitjà dels fòrums oberts en aquestes pàgines web. Sigui com sigui, l'IUEE es reserva el dret d'eliminar de les seves pàgines web qualsevol informació o opinió dels usuaris que sigui contrària a la legalitat vigent, especialment quan signifiqui una vulneració dels drets i llibertats fonamentals de la persona.
 6. L'IUEE no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.
 7. L'IUEE ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l'alteració, la pèrdua o el tractament no autoritzat de les dades personals que ens faciliti, ateses les limitacions que presenta Internet.
 8. L'IUEE manifesta el seu compromís de confidencialitat envers el tractament de les seves dades personals.
 9. En tot moment té dret a accedir a la informació que l'afecta, rectificar-la si és errònia, cancel·lar-la o oposar-se al fet que sigui tractada, dirigint-se per correu electrònic a l'adreça iuee@uab.eu.
 10. Quan sigui necessària la utilització d'una contrasenya o nom d'usuari per a accedir a algun servei contingut en aquestes pàgines web, l'usuari s'obliga a mantenir-la en secret i a fer-ne un ús diligent. En cas de pèrdua o utilització negligent de la contrasenya, l'usuari respondrà de la utilització que n'hagin pogut fer terceres persones.

Universitat Autònoma de Barcelona · Edifici E-1 · 08193 Bellaterra · Barcelona · Tel 93 581 20 16   produït per malabars